Albertine van Nederveen, oefentherapeut en coach

 

Directe toegankelijkheid

De directe toegankelijkheid geeft de vrijheid om zelf, op eigen initiatief en zonder tussenkomst van de (huis)arts, mij in te schakelen. Daardoor verbetert de toegang tot de zorg aanzienlijk. De kortste weg naar de juiste behandeling is zelf nemen, zo kan het werken aan het herstel zo snel mogelijk beginnen!

Bepaal zelf of Cesar Oefentherapie nodig is

Als je klachten hebt die samenhangen met houding en beweging, weet je vaak zelf heel goed wat je nodig hebt. Oefentherapie is dan wellicht de aangewezen behandeling. Oefentherapeuten Cesar zijn bewegingsspecialisten bij uitstek. Wij kijken naar het verband tussen klacht, lichaamshouding en bewegingsgewoontes en stellen voor elke patiënt een individueel behandelprogramma samen.

Vergoedingen 

Oefentherapie Cesar wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Het aantal behandelingen dat wordt vergoed is per zorgverzekeraar en per polis verschillend. Hoe u verzekerd bent voor oefentherapie kunt u opzoeken in uw polisvoorwaarden.

De behandelingen worden rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. De betreffende gecontracteerde tarieven worden gehanteerd.

Na een operatie geldt de volgende regel: 20x uit de aanvullende verzekering of particulier betaald en vervolgens een jaar recht op behandelingen uit de basisverzekering. Let wel: na de jaarwisseling wordt vergoeding uit de basisverzekering eerst van het eigen risico afgetrokken.

Vindt er geen vergoeding (meer) door de zorgverzekeraar plaats, dan gelden de volgende tarieven per sessie van een half uur:

  • Reguliere behandeling (30 minuten)                € 38,50
  • Slaaptherapie/psychosomatische therapie     € 47,50
  • Behandeling aan huis                                         € 47,50

 

  • Coaching toeslag/EMDR toeslag                        € 16,00
 

 

 

 

  • Niet nagekomen afspraak                       Volledige tarief
   

Afspraken dienen 24 uur van te voren geannuleerd te zijn, bij voorkeur per app of telefonisch. Bij niet-tijdige afzegging wordt het volledige tarief in rekening gebracht.