• Albertine van Nederveen

  "Bewegen is olie voor het lijf!"

  Albertine van Nederveen

 • "Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden"

 • Albertine van Nederveen

  "Belangrijk is dat je je bewust wordt van je mogelijkheden en dat je het vertrouwen in je eigen lichaam weer hervindt"

  Albertine van Nederveen

 • Albertine van Nederveen

  "Bewust worden maakt fit!"

  Albertine van Nederveen

 • Albertine van Nederveen

  "Goed functionerende knieën... Essentieel bij sport én het dagelijkse bewegen"

  Albertine van Nederveen

 • Albertine van Nederveen

  "Evenwicht tussen licht en donker, zwart en wit, hoog en laag laat ik je ervaren"

  Albertine van Nederveen

 • "Met gerichte oefeningen ben je na een ingreep weer snel op de been"

  Albertine van Nederveen

 • "Medical taping bij kinderen ondersteunt het spierstelsel waardoor bewust rechtop zitten makkelijker wordt"

  Albertine van Nederveen

 • "Echte verandering ontstaat niet door te denken maar door te doen"

  Albertine van Nederveen

 • "We overschatten wat we op korte termijn kunnen bereiken en we onderschatten wat we op lange termijn kunnen realiseren"

  Albertine van Nederveen

Fotografie: Selma van der Bijl, www.selmavanderbijl.nl

Algemene informatie

Rembrandtlaan 2b, 3723 BJ BilthovenAdres

Albertine van Nederveen heeft een (tijdelijke) praktijkruimte in het Paramedisch Centrum Bilthoven, Rembrandtlaan 2b, 3723 BJ Bilthoven

Bij het Paramedisch Centrum Bilthoven is voldoende parkeergelegenheid. Op plm. 4 minuten loopafstand ligt het station Bilthoven. Ze meer op de website van 9292.nl

Albertine is bereikbaar op telefoonnummer 06 21 22 68 84

Route

Albertine werkt samen met diverse andere professionals in de zorg.

Paramedisch Centrum BilthovenOefentherapie Cesar BunschotenMeine Veldman - Orthopedisch Manuele Therapeut

Down to earth, professioneel, creatief en doortastend typeren het beste Albertine van Nederveen.

Oefentherapeut Cesar

Albertine heeft in 1996 haar opleiding oefentherapie Cesar afgerond. Na deze opleiding is ze bij verschillende praktijken werkzaam geweest. Van 1998 tot 2012 heeft ze haar eigen praktijk Oefentherapie Cesar Voordorp gehad, tussen 2011 en 2015 had ze een eigen praktijk in het EMC Bosch en Duin en sinds eind 2015 is haar praktijk in het Paramedisch Centrum in Bilthoven gevestigd.

"Waar ik blij van wordt in de oefentherapie is dat ik mijn cliënten bewust kan maken van hun gewoonten in houding en beweging. Door goed naar mijn cliënten te luisteren en aandachtig naar hen te kijken kan ik adviezen geven en oefeningen aanreiken, door hen te laten voelen en te ervaren ontstaat (zelf)inzicht. Het geeft mij voldoening cliënten weer in hun eigen kracht te brengen. Met begrijpen, willen, kunnen, doen en volhouden vindt er gedragsverandering plaats. Daardoor worden doelen bereikt: De klachten verdwijnen en de cliënt gaat zich weer fit voelen”.

Coach

In 2010 kwam Albertine in aanraking met Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), Systemisch werk en Transactionele Analyse (TA) bij Phoenix opleidingen in Utrecht. Deze manier om inzicht te krijgen in eigen handelen en bewustzijn van 'mentaal' gedrag sprak haar erg aan. Bewustwording in zowel mentaal als bewegingsgedrag maakt mensen vrij.

“In september 2011 ben ik gestart met de opleiding 'professionele communicatie' . Het geeft mij voldoening om mensen te begeleiden. Het is fascinerend om te zien hoe gerichte oefeningen cliënten tot hun kern brengen. Ze kunnen de gewenste vervolgstappen zetten in hun eigen proces."

Uniek is de zelfstandigheid die Albertine heeft ontwikkeld. Dat is wat ze doorgeeft. Zelfstandig omgaan met uitdagingen. De baas worden over zaken waar je mee te dealen hebt. Door te kijken en het te benoemen, hoe lastig het ook mag zijn, neemt ze je mee en helpt ze je je eigen pad te volgen.

Oefentherapeut én coach

Albertine reikt handvaten aan, in een eigen gevormd ‘jasje’ als therapeut én coach. Ze laat je de achterliggende vraag zien. Fysiek en psychisch. Als therapeut met Oefentherapie Cesar en als coach met NLP, TA en Systemisch werk.

Haar missie is mensen te helpen, zonder een afhankelijk gevoel te creëren onder het motto:
“Zie mij het leven vieren en vier mee! Laat mij het leven vieren!”

Kom in contact met jezelf!

Albertine van Nederveen"Mijn passie is om mensen te helpen om in contact te komen met zichzelf. Zowel fysiek als emotioneel. In contact komen met jezelf betekent dat je jezelf de ruimte geeft om te voelen hoe het met je gaat, om te voelen waar er spanning, eventueel pijn, in je lichaam zit. Vanuit die bewustwording werk ik als oefentherapeut Cesar en als coach. Je bent van harte welkom in mijn praktijk!"

Albertine van Nederveen